EGY CSEPP VILÁGNAP

EGY CSEPP VILÁGNAP

Helyszín:      Millenáris Park

   B épület

Időpont:      2019. november 17.

 10:00- 18:00

Az Egy Csepp Figyelem Alapítvány ingyenes családi egészségnapját, az Egy Csepp Világnapot november 17-én, vasárnap 10-18 óra között tartja Budapesten, a Millenáris B épületében.

Az Egy Csepp Világnapon vércukorszint mérésre és számos egyéb ingyenes szűrésre, diabetológiai és dietetikai tanácsadásra is lesz lehetőség.

A gyerekek számára népszerű játékokkal is készülnek a szervezők. Idén is lesz MOL-ugrálóvár, valamint KiDS Birodalom speciális ugróiskolával és puzzle kirakással. A legügyesebb játékosok ajándékot kapnak a játékmesterektől. A kicsiket interaktív játékudvar is várja izgalmas foglalkozásokkal, a nagyobbak a sport- és kreatív játékokban vezethetik le energiáikat, míg kreativitásukat a kézműves foglalkozásokban fejleszthetik.

Erős Antónia vezetésével 15 órakor kezdődik a már hagyományos Diabétesz Séta, melyhez bárki csatlakozhat. Ezzel a programmal az Egy Csepp Figyelem Alapítvány arra hívja fel a figyelmet, hogy napi 30 perc mozgással sokat tehetünk a 2-es típusú diabétesz megelőzéséért, és hogy a sport a cukorbetegek számára az életminőség jelentős javulását, a jobb vércukorértékeket jelentheti.

Délután közismert énekesekkel folytatódik a színpadi program, fellép többek között Kocsis Tibor, Gáspár Laci, és a tombolán értékes nyeremények találnak gazdára.

További információk:

www.egycseppfigyelem.hu

www.facebook.com

Leave A Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük