Hírek – Közlemények

NYÁRON IS MILLENÁRIS – MILLENÁRIS NAPKÖZIS TÁBOR BEL-BUDA SZÍVÉBEN

Idén nyáron napközis tábort indít a Millenáris!

Tóparttal, sok játékkal, komplex koordinációfejlesztő mozgással, kézműveskedéssel és az alkotás örömével várjuk a gyermekeket. Bepillantunk a robotok világába, hulladékból hasznos holmikat kreálunk, ping-pongozunk, és saját készítésű sárkányokat is eregetünk majd a parkban. Megtaláljuk minden gyermek szívéhez legközelebb álló elfoglaltságot. Természetesen mindezt a környezettudatosság jegyében tesszük.

A Millenáris Napközis Táborok hétfőtől-péntekig tartanak 9-16 óráig, 7 turnusban, 35 napon keresztül. Reggeli és esti gyermek ügyelettel (07:30 – 9:00 és 16:00 – 17:30 között), a város egyik legjobban megközelíthető pontján. Mélygarázsunkban kényelmesen és (minden tábori napon 1-1 órát) ingyenesen parkolhat érkezéskor és távozáskor.

Amit kínálunk: minőségi élmény 6-13 éves gyerekeknek. A kiscsoportos, maximum 15 fős turnusokat a jelentkezések függvényében indítjuk el.

  1. TURNUS – 2020.07.06-07.10.
  2. TURNUS – 2020.07.13-07.17.
  3. TURNUS – 2020.07.20-07.24.
  4. TURNUS – 2020.07.27-07.31.
  5. TURNUS – 2020.08.03-08.07.
  6. TURNUS – 2020.08.10-08.14.
  7. TURNUS – 2020.08.24-08.28.

HOGYAN LEHET JELENTKEZNI?
Táborunkba az alábbi linken található űrlap kitöltésével lehet regisztrálni:

http://tabor.millenaris.hu/

A TÁBOR DÍJA:
A tábor díját legkésőbb a kiválasztott turnus előtti héten csütörtök 15 óráig, előre utalással lehet befizetni.

Háromszori étkezés: 9 000 Ft/5 nap/táborozó
Tábor részvételi díja: 21 000 Ft/5nap/táborozó
Összesen: 30 000 Ft/turnus/táborozó

Igénybe vehető kedvezmények:

Testvér kedvezmény*:
Háromszori étkezés: 9 000 Ft/5 nap/táborozó
Tábor részvételi díja: 18 000 Ft /5 nap/táborozó
Összesen: 27 000 Ft/turnus/táborozó

*Ez a kedvezmény az egy családból egy turnusban részt vevő összes gyerekre, fejenként érvényes kedvezmény. A kedvezmény csak a tábor részvételi díjára vonatkozik!

Visszatérő kedvezmény**:

Háromszori étkezés: 9 000 Ft/5 nap/táborozó
Tábor részvételi díja: 19 000 Ft /5 nap/táborozó
Összesen: 28 000 Ft/turnus/táborozó

**Ez a kedvezmény a több turnuson részt vevő gyermek(ek)re vonatkozik.

További információk:
tabor@millenaris.hu
+36 70 5108100 – hétköznap 9-17 óráig

COVID19 TÁJÉKOZTATÁS:

A Millenáris fokozattan figyel a járványügyi előírások betartására, ám jelen helyzetben a szülők és gyermekek együttműködése is elengedhetetlen a biztonságos táboroztatáshoz. A táborban csak egészséges gyermekeket fogadunk!


Parkoljon a Millenáris mélygarázsában!

Mivel több visszajelzést is kaptunk a kevés parkolóhellyel kapcsolatban, ezért úgy döntöttünk, májustól a Millenáris 24 órában őrzött mélygarázsában féláron parkolhatnak a környéken lakók.
Azok tudják kiváltani a kedvezményes bérletet, akik a térképen jelölt piros vonalon belül eső övezetben élnek.
A kedvezmény a fővárosban érvényben lévő ingyenes parkolás hatályáig érvényes.

Az igényeket a parkolas@millenaris.hu email címen tudják jelezni.

 


Tizenketten egy célért!
Büszkén csatlakoztunk a Magyarországon egyedülálló közös startupokat segítő platformhoz. A HEPA Magyar Exportfejlesztési Ügynökség, a Hello Tomorrow, a Hiventures, az MVM Smart Future Lab, a Startup Campus, a Tungsram, a Valor Hungariae, az Eximbank Zrt., a Kézmű Közhasznú Nonprofit Kft., a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal, a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala és a Millenáris Tudományos Kulturális Nonprofit Kft. mostantól az ötlettől a finanszírozáson át a nemzetközi piacra lépésig segíti a magyar startupokat.

 


A Nemzeti Táncszínház melletti új parkrész megnyitásával lezárult a Millenáris Széllkapu beruházás első szakasza, és ezzel egyidőben befejeződött a „régi” Millenáris Park teljes revitalizációja is. A parkot és az új játszóteret már egy hete birtokba vették a környék lakói.
Elkészült a Fény utca felszín alatti átvezetésétől a Nemzeti Táncszínházig húzódó terület parkosítása, amelynek keretében mintegy 60 új fát telepítettek, 1300 m2-en cserjéket és évelő növényeket ültettek, és 1100 m2-rel nőtt a gyeppel borított terület. Megnyílt egy korszerű, több korcsoport igényeit kiszolgáló játszótér-együttes is. Az összesen mintegy 850 m2 területű játszótér-együttes oszlopokra szerelt, köteles játszószerei sokféle, változatos használati módot kínálnak a gyerekeknek.


2019. október 4.

Elkészült a Millenáris Park bővítésének első szakasza

A Nemzeti Táncszínház és a Fény utca felszín alatti átvezetése közötti újonnan parkosított terület megnyitásával befejeződött a Millenáris Széllkapu beruházás első szakasza.
Az ÉMI-TÜV SÜD vizsgálata eredményesen zárult, így a Millenáris Park új, több korosztály igényeit kiszolgáló játszótér-együttesét is birtokba vehetik a gyerekek. A Margit körúton a Kis Rókus utca és a bevásárlóközpont között közlekedő gyalogosoknak már nem kell a Széna tér felé kerülniük, és befejeződtek a munkálatok a Kis Rókus utca parkkal határos járdáján is.

 

ART MARKET BUDAPEST

Art Market Budapest 9. alkalommal, hamarosan a Millenárison!
Budapest a nemzetközi művészeti érdeklődés középpontjában: sztárművészekkel és 5 kontinens kiállítóival várja látogatóit a régió legjelentősebb kortárs képzőművészeti seregszemléje október 3-6. között.

Fotó: Pataki Ágnes


A Gül Baba Kulturális Központ és Kiállítóhely, valamint a Millenáris Park elkötelezettek a II. kerület turisztikai és kulturális látványosságainak láthatóbbá tételében. A két társaság közös célja, egyben együttműködésének alapja a helyi kulturális, szellemi és épített örökség védelme, fejlesztése, professzionális üzemeltetése és olyan közösségi élményterek, programok menedzselése, amely az itt élők és az ide látogatók életminőségét javítja.

 

 


MÉLYGARÁZS ÜZEMELTETÉSE

2019. április 06. napjától a mélygarázst a Millenáris Tudományos Kulturális Nonprofit Kft. üzemelteti tovább, mint tulajdonos.

A parkolási rendről és az általános szerződési feltételekről itt tájékozódhat bővebben:

https://www.millenaris.hu/impresszum/


 

2019. február 15-én nyitotta meg kapuit Budapest egyedülálló új kulturális színtere: a Nemzeti Táncszínház új épülete, mely a Millenáris Parkban kapott helyet

Az új épületet Áder János, köztársasági elnök nyitotta meg az esti gálán, mely egyben a tavaszt megelőző legfontosabb kulturális esemény: a Budapest Táncfesztivál megnyitója is.

„Az új Nemzeti Táncszínház elkészülése mérföldkő a magyar táncművészet életében – hangsúlyozta a színház igazgatója, Ertl Péter. A legmodernebb színháztechnikával felszerelt táncszínházat úgy tervezték, hogy képes legyen kiszolgálni a jövő koreográfusait is.

A mintegy hétezer négyzetméteres új Nemzeti Táncszínházat a Millenáris park E épületében, a volt Ganz művek egykori ipari csarnokában alakították ki.

Glázer Tamás, a Millenáris Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója kiemelte, hogy a korábbi Millenáris Teátrum átépítése a kormány 4,6 milliárd forintos támogatásából valósult meg. A közel 7000 m2 területen elhelyezkedő épület központi helyszíne a korábbi stúdiótérből átépített 368 fős, dinamikusan alakítható mobil nézőtérrel ellátott nagyterem, amelyben egy 16 méterszer 24 méteres színpadot alakítottak ki. Az épületben emellett helyet kapott két próbaterem, egy oktatási, rekreációs programokat befogadni képes kamaraterem, egy hangstúdió, valamint a hozzájuk kapcsolódó kiszolgáló helyiségek és öltözők is.

Bár Magyarország első állandó táncszínháza elsősorban a táncszakma igényei alapján épült, az eredmény mégis egy multifunkcionális, számos kulturális célra vagy rendezvényszervezésre hasznosítható épület lett

– fűzte hozzá.

A Nemzeti Táncszínház új épülete ZDA – Zoboki Építésziroda tervei alapján készült el. A tervezők célja kettős volt: egyrészt kiemelni a meglévő ipari műemléképület erényeit, másrészt úgy alakítani át a teret, hogy az megfeleljen a táncszakma szerteágazó jelenlegi és akár a jövőbeli igényeinek is. A kivitelezést a ZÁÉV Építőipari Zrt. míg a műszaki ellenőri feladatokat a FŐBER Zrt. a projektmunkát a TSPC Mérnökiroda Kft. látta el.


Sajtóközlemény

Áder János államfő adta át a Nemzeti Táncszínház új épületét.

Nagy öröm számunkra, hogy a Nemzeti Táncszínház megnyitotta kapuit a Millenáris Parkban 2019.február 15-én ünnepélyes megnyitó és Gálaműsor keretében.

MH/MTI – 2019.02.15. 19:52

 

 


Sajtóközlemény

Az egyetemes szeretet, a rászorulók iránt tanúsított nagylelkűség és a jóakarat példa nélküli összefogást eredményezett A jótékonyság jegyében, a Millenáris Nonprofit Kft. munkatársainak jóvoltából közel 100 ajándékcsomag jutott el a II. kerületi Cseppkő utcai Gyermekotthonba. 2018. december 17-én a Millenáris vezetősége adta át az ajándékokat az otthon apró-cseprő lakóinak. Szívmelengető érzés volt látni a sok mosolyt és a boldogságot a gyermekek arcán.


SAJTÓKÖZLEMÉNY

2018-ban második alkalommal is megrendezésre került a Fiatal Családosok Klubja és a Családok Éve közös szervezésében a Családszervezetek Jótékonysági Adventi Vására a Millenárison.

 

 


SAJTÓKÖZLEMÉNY

Közép-Európa legnagyobb innovációs vállalkozói központja nyitotta meg kapuit a budai Millenárison

A Millenárison kialakított Startup Campus Budapest nemcsak Magyarország, hanem a közép-európai régió legnagyobb innovációs vállalkozói központja – hangsúlyozta Varga Mihály az új intézmény ünnepélyes átadóján. A kormány azért döntött a beruházás megvalósítása mellett, mert az innovatív, új és fejlődőképes vállalkozásokra szüksége van a magyar gazdaságnak ahhoz, hogy fenn tudjuk tartani jelenlegi, magas ütemű növekedésünket – tette hozzá a pénzügyminiszter.

https://www.millenaris.hu/wp-content/uploads/2018/09/Sajtóközlemény_Millenáris-Startup-Campus-2018.09.17..pdf

https://youtu.be/LVlUtXLg7hY

 


Sajtóközlemény

Startup közösségi iroda nyílik a Millenárison
Budapest, 2018. május 24., csütörtök (MTI) – Közép-Kelet Európa egyik legnagyobb startup közösségi irodája nyílik meg július 1-én Budapesten a Millenáris területén – közölte a Millenáris Nonprofit Kft. valamint az Informatika, Távközlési és Elektronikai Vállalkozások Szövetsége (IVSZ) csütörtökön közös közleményben.

http://ots.mti.hu/hirek/136458/a_regio_egyik_legnagyobb_kozossegi_irodaja_nyilik_a_millenarison

 


A Nemzetgazdasági Minisztérium támogatásával létrehozott bemutatóterem a Millenáris B épületében az elektromos autózást mutatja be kipróbálható eszközökkel és szemléltető elemekkel

A keddi megnyitón Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter hangsúlyozta: az autóipar és a közlekedés átalakulása felmérhetetlen változásokkal jár, ezért ma még nem tudni, hogy a hibrid járműveknek hosszú távon is lesz-e jövőjük, illetve milyen mértékben és milyen gyorsasággal terjednek el az árammal hajtott autók.

Hamarosan talán már vezetékre sem lesz szükség az elektromos motorok töltéséhez, ezért lehet, hogy jövőre ilyenkor teljesen más bemutató eszközök fogadják majd a látogatókat – tette hozzá.

A miniszter szerint az intézmény küldetése éppen az, hogy a legújabb fejlesztéseket széles körben használt tudássá tegye, hiszen a közlekedés, a szállítási rendszerek változásával a lakókörnyezet, a mindennapok technológiája is átalakul és hamarosan több elektromos töltő lesz a közterületeken, mint postaláda. A technológiai forradalom nemcsak a környezeti és pénzügyi kultúrát formálja, meghatározza a gazdaság fejlődésének irányait is – tette hozzá.

Kiemelte: az egyetemi tudásbázisoknak és a fejlesztő központoknak köszönhetően biztosítottak a feltételek ahhoz, hogy Magyarország ne csak a járműgyártás mennyiségében, hanem az elektromos és önvezető autók kutatásában is vezető szerepet töltsön be. A kormány továbbra is támogatja az autóipari beruházásokat és különösen fontosnak tekinti a magyar vállalatok, kutatóhelyek bekapcsolását az elektromobilitásba – jelentette ki a miniszter.

Ugron Gáspár, a bemutatótermet létrehozó e-Mobi Elektromobilitás Nonprofit Kft. igazgatója ismertette: a megnyitást hónapokig tartó felújítás, fejlesztés és eszközbeszerzés előzte meg a Millenárison. Számos gyártó ajánlott föl interaktív eszközöket, töltőberendezéseket és járműveket a szemléltetéshez.

Az Elektromobilitási Látogatóközpont a vállalkozások és fejlesztők számára bemutatkozási lehetőséget, a látogatóknak pedig olyan kiállítóteret nyit meg, ahol többek között tesztautót vezethetnek szimulátoron, kipróbálhatják a 3D nyomtatót és interaktív térképet elemezhetnek – tette hozzá.

Az átalakuló és megújuló Millenáris Park programkínálata újabb elemmel bővül, mely az intézmény ismertségét és a látogatószámot is növeli – üdvözölte a bemutatóterem megnyitását Glázer Tamás, a Millenáris Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója. Hozzátette: az intézmény hagyományait tekintve is nyitott a legmodernebb technológiai újításokra.

FOTO: NGM

 


SAJTÓKÖZLEMÉNY

Befejeződött a Millenáris átfogó megújításának

első üteme

A most átadott parkrész az első eredménye annak a fejlesztésnek, amelynek során újjászületik Bel-Buda egyik legfontosabb közösségi, kulturális és turisztikai tere – jelentette ki Varga Mihály a Millenáris átfogó megújításának első ütemét bemutató sajtótájékoztatón. A nemzetgazdasági miniszter, a főváros II. és III. kerületének országgyűlési képviselője elmondta, a gazdasági eredmények teszik lehetővé, hogy a kormány helyi kezdeményezéseket tud támogatni országszerte.

A minden elemében átalakuló mintegy hathektáros bel-budai terület több lépcsőben újul meg – hangsúlyozta Varga Mihály. Mint mondta: a 2001 óta működő Millenáris a városrész egyik legnépszerűbb közösségi tere és rendezvény helyszíne, amelynek parkját most a lakossági igényeknek megfelelően felújították. Ez azonban csak az első, de már látható, birtokba vehető részlete a Millenáris megújulásának – tette hozzá kiemelve, hogy a Széllkapu-projekt keretében jelenleg is folyamatban lévő munkák végeztével egybefüggő zöld park jön létre a Margit körúttól egészen a Marczibányi térig.

Az országgyűlési képviselő arra is kitért, hogy a kormánytámogatással megvalósuló beruházás a városrész környezetét és arculatát teljes egészében megváltoztatja. Mint fogalmazott: enyhíteni kívántuk Buda egyik legforgalmasabb területének környezeti terhelését, illetve olyan zöld övezet kialakítása a célunk, amely a rekreációt is szolgálja.

Császár Dániel, a Millenárist felügyelő Miniszterelnökség helyettes államtitkára elmondta: a Millenáris újjászületésével  új „kreatív városnegyed” jön létre. Az épülő Nemzeti Táncszínház a művészeti kreativitásnak, a startup campus a kreatív vállalkozásoknak, a Millenáris programjai a kreatív időtöltésnek adnak teret. Az egykor világhírű, XIX. századi gyártelepből a környezetébe illeszkedő, a hely szellemiségét őrző, XXI. századi központ jön létre – fogalmazott.

Láng Zsolt II. kerületi polgármester az önkormányzat, a főváros és a kormány példamutató együttműködésére hívta fel a figyelmet. Jelezte: a Millenárist körbevevő bel-budai utcákat és a tereket az önkormányzat, a közeli Széll Kálmán teret pedig a főváros újíttatta fel. Ezt egészíti ki a kormánytámogatással megvalósuló Millenáris-fejlesztés.

Glázer Tamás, a Millenáris Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója elmondta: 2001-es megnyitása óta a Millenáris közel 10 millió vendéget fogadott, és 1500 rendezvény helyszíne volt. A most átadott parkrész jól példázza, hogy milyen lesz a megújult Millenáris, amely fontos rendezvényhelyszíne a fővárosnak, de családi, pihenő, szórakoztató és szolgáltató jellegét is erősíteni szeretnék – tette hozzá. (NGM)

 


Budapest, 2017. december 15.


Családszervezetek II. Adventi Jótékonysági Vására – Sajtótájékoztató

Megtartottuk mai sajtótájékoztatónkat a Millenáris D épülete előtt, ahol most vasárnap 10.00-18.00 óráig a Jótékonysági Vásár is lesz. A Millenáris Park lesz az otthona a Családszervezetek II. Adventi Jótékonysági Vására eseménynek.

Köszönjük a résztvevőknek, hogy megtiszteltek minket és eljöttek.

Gyertek, legyünk minél többen ADVENT első vasárnapján!
www.jotekonysagivasar.hu

 


Millenáris: hatalmas munka folyik, kíváncsian várjuk a végeredményt

Ha a tervek szerint készül el a Széllkapu kialakítása és a park felújítása, pazar lesz.

“Szeretlek Magyarország 2017. november 25.

Vitán felül álló tény, hogy a budai oldal talán legnépszerűbb és legizgalmasabb közparkja, számtalan rendezvény helyszíne, a Millenáris, kissé leharcolt állapotba került az utóbbi évekre.

Nem csupán egyes, itt álló építmények állaga romlott. A 2011-ben a Fogadó mellett létesített, és pár év múlva megszüntetett Lecsós közösségi kert egykori területe hanyatlásnak indult, de, a Fogadó mögött található kis játszótér is elkeserítő állapotba került.

Előfordult, hogy a talaj tele volt összetört üvegek szilánkjaival, szeméttel – persze ez annak is köszönhető, hogy hétről hétre volt, aki nem rendeltetésszerűen használta a parkot, hanem úgy gondolta, hogy itt oldja meg a hétvégi bulizást, és ott szórja szét az italos üvegeket, meg a sörödobozokat, ahol kedve tartja.

A pelenkázásra is alkalmas modó egy ideje zárva volt, nem lehetett bejutni. 2016 júniusában pedig a látogatók közül többen is kiszúrták, hogy a Teátrumnál kifeszített dróthálón néhány galambtetem himbálózik – ezeket a cikk megjelenése után eltávolították.

A halastavak állapota is romlott, a fű több helyen kiégett. Tavaly volt, aki azzal vádolta a Millenáris fenntartóját, hogy tudatosan hagyta lerohadni a területet. Pedig már 2014-ben kormányrendelet született a Millenáris tervezett felújításával kapcsolatban: a „395/2014. (XII. 31.) Korm. rendelet

a Millenáris területén megvalósítandó egyes beruházásokkal összefüggő közigazgatási hatósági ügyek kiemelt jelentőségű üggyé nyilvánításáról és az eljáró hatóságok kijelöléséről”.

Ebben szerepelt új kulturális épület, mélygarázs, park kialakítása is. Azt se felejtsük el, hogy a volt földművelésügyi minisztérium lebontása után múlt századi Ganz gyárépületeket is elbontottak 2014-ben a területre tervezett Széllkapu park kialakításához.

Idén júniusban elindult a Millenáris parkban a mélygarázs építése, dolgoznak a Teátrum épületén, a volt Ganz-területen hatalmas földmunkát folytatnak, a halastavak átalakítása is most zajlik. A tervek szerint 2018 végére készül el a Széllkapuval kibővített és felújított Millenáris park.

A Zöld Péter játszótér karbantartása és javítása már nyárra elkészült, és az ígéretek szerint a park teljes zöldfelülete megújul. Az épületeket műszaki, energetikai szempontból is korszerűsítik, és ezeket is felújítják. A Millenáris az átalakulás után továbbra is rendezvényhelyszín marad. Mondjuk arra azért kíváncsiak leszünk, hogy ilyenkor maguk a látogatók mennyire fognak ügyelni a park tisztaságára, és mennyire fognak figyelni arra, hogy egy frissen elkészült és nagy költséggel felújított területről van szó.

Mi változik a Millenárison?

A tervek szerint például a Fény utca egyik szakszát a föld alá süllyesztik, az indoklás szerint védik a parkot a környező utcák forgalmi zaj- és légszennyezésétől.

A park felújításánál fontos szempont volt az, hogy „dominánsan zöld, nyugodt kikapcsolódást kínáló terület. Az alapfelvetés minél több zöldfelület biztosítása volt, amit a szabályozás mutató számai is indokolnak.”

A parkot résuzben támfalak, részben áttört kerítések veszik majd körül. A kivitelező a honlapján azt írja: „Koncepciónk szerint ez egy plasztikusan megfogalmazott térfal, ami az egyes parkba vezető bejáratoknál az utca felé teresedve alakulna ki. Ezzel reagálva a környező urbánus szövetre, és kapcsolatot teremtve park és az utca világa között. A Kis Rókus utca felőli falszakaszon a már említett urbánus homlokzatrész kerül kialakításra, ami átfut a déli lejtőt megtámasztó támfalba. A térfalak látszóbeton felületet a szélfútta növénymotívumot imitáló zsaluzott látszóbetonból képzeltük el, ami direkt vizuális kapcsolatot ad és sejteti a mögötte helyezkedő park létét.”

A tervezett kétszintes mélygarázs parkolóként körülbelül 500 kocsit tud majd fogadni.

A gyalogos-biciklis sétány mellett a Mammut 2 homlokzatával azonos magasságú, többszintes, növénnyel futtatott installációt készítenek, dús növényzettel. A tervek szerint évszakonként változó lesz a növényfal külseje.

Ha minden a terv szerint alakul, a Millenáris-Széllkapu így fog kinézni. Ez azért elég menő.”

http://www.szeretlekmagyarorszag.hu/millenaris-hatalmas-munka-folyik-kivancsian-varjuk-a-vegeredmenyt/


Startup Campus Budapest

nyílik a világ a magyar startupok előtt: http://www.piacesprofit.hu/kkv_cegblog/nyilik-a-vilag-a-magyar-startupok-elott/

„….Glázer Tamás, a Millenáris Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója elmondta: a budapesti Startup Campus projekt célja, hogy a magyar főváros egyik szimbolikus helyén olyan innovációs vállalkozói és multifunkcionális rendezvényközpont jöjjön létre, amely összekapcsolja az innovációs ökoszisztéma legfontosabb állami és piaci szereplőit, ezen felül edukációs és vállalkozásfejlesztő munkateret biztosít mind a vállalkozni vágyó, mind pedig a már vállalkozó fiatalok számára.”


Zajlik a park revitalizációja.

A tavak is sorra kerülnek. A D épület előtti tó megújul, a vízgépészeti egységeit is felújítják. Növekszik a zöldfelület nagysága, a Nemzeti Táncszínház előtti tó megszűnik, a terület egy zöld színpaddá alakul át. Reméljük, a végeredmény tetszetős lesz mindenki számára! Köszönjük látogatóink és a környéken lakók türelmét!

 


Látványos részéhez érkezett a park revitalizációja, zajlanak a munkálatok. Köszönjük látogatóink és a környéken lakók türelmét! Reményeink szerint a megújult parkban olyan zöldfelület jön létre, ahova öröm lesz ellátogatni!

 


Fontos és hasznos információ: ideiglenes forgalomkorlátozás a Fény utcában


Bővül a Millenáris: Hatalmas új park épül Budán


Indul a parképítés a Mammut melletti területen: Bővül a Millenáris

</h2″>